Orthomoleculair voedingsadvies

Gezond eten is enerzijds het maken van de juiste keuzes, maar vooral ook: volhouden. Juist dat laatste blijkt lastig in onze hectische maatschappij. En dat is jammer, want met een gezond voedingspatroon verminder je niet alleen gezondheidsproblemen in relatie tot welvaartsziekten, je kunt ze er ook mee voorkomen. Hoe eet je gezond zonder hongergevoel en met meer dan alleen snackwortels en salade? Hoe zorg je ervoor dat je jouw gezonde leefstijl langdurig volhoudt en toch volop blijft genieten?
Ervaar de kracht van eerlijke, pure voeding.

“Geweldig. Naast het advies kon ik ook gewoon even bellen als ik een steuntje in de rug nodig had.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Voedingsadvies en begeleiding

Met jouw persoonlijk advies maak je betere keuzes om lekker en gezond te eten. Naast een plan van aanpak krijg je inzicht in je doelen en klachten, je leef- en eetpatroon, maar bijvoorbeeld ook wat je tegenhoudt om gezond te eten. Samen komen we tot de basis van je probleem. We pakken je klachten vanaf de kern aan en kijken naar manieren waarop jij met gezonde en pure voeding en een juist eetpatroon, toekomstige klachten voorkomt. Je zit lekker in je vel, voelt je beter en ziet er stralend uit.

Het orthomoleculair voedingsadvies bestaat uit plantaardige producten en dierlijke eiwitten. Daarbij hou ik natuurlijk rekening met je voorkeuren, gevoeligheden, intoleranties en allergieën. Hierbij kun je o.a. denken aan glutenallergie, lactose-intolerantie, diabetes type 2, auto-immuunziekten en hooikoorts. Het advies is zó opgezet, dat je geen tijdelijk dieet volgt, maar een nieuwe, gezonde leefstijl ontwikkelt. Een traject duurt gemiddeld tussen vier en zes maanden, beginnend met een intake en gevolgd door het advies met een persoonlijke hand-out en een aantal begeleidingssessies.

 

Geschikt bij

● overgewicht
● allergieën
● onrustige huid
● stress & burn-out
● buikklachten
● vermoeidheid
● overgangsklachten
● voedselintoleranties
● auto-immuunziekten

 

Resultaten

● meer energie
● betere weerstand
● bewegingscomfort
● beter slaapritme
● goede gewichtsbeheersing
● een stralend uiterlijk
● een beter humeur
● meer zelfvertrouwen

 

Voedingssupplementen en huidverzorging

Zelfs als je gezond en biologisch eet kun je last hebben van vitamine- en mineralentekorten. Dat kan leiden tot gezondheidsklachten variërend van problemen met je spijsvertering tot een verzwakt immuunsysteem. Daarom adviseer ik, waar nodig, ondersteunende supplementen van hoogwaardige kwaliteit, om je orgaansystemen weer in balans te krijgen. Daarnaast kun je ervoor kiezen huidverzorgingsproducten te gebruiken die je lichaam ook van buiten ondersteunen.

Investeer 30 minuten van je tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat ik je een passend traject kan aanbieden.

 

Traject voedingsadvies

In vier tot zes maanden naar een gezonde leefstijl

Locatie: Praktijk in Baarn