Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur

 
je fitter en vitaler voelen, je vrij kunnen bewegen en er mooier uitzien

Mijn naam is Danielle Swart. Ik adviseer en begeleid mensen naar een gezonde leefstijl, met inzet van eerlijke, pure voeding. Het resultaat is dat ze zich fitter en vitaler voelen, zich vrij kunnen bewegen en er mooier uitzien.

Ik weet uit eigen ervaring wat gezonde voeding met je lichaam doet. Zelf worstelde ik 45 jaar met een verlaagd energieniveau, een problematische spijsvertering, een schommelend gewicht en een extreem gevoelige huid.

Na mijn opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur paste ik de orthomoleculaire principes op mezelf toe. Ik was van mening dat ik al heel gezond at, maar er bleek toch verbetering mogelijk.

Binnen vijf maanden voelde ik me fitter dan ooit, kreeg ik een mooiere huid  en viel ik meer dan twaalf kilo af.  Zonder dieet of calorieën tellen, mét heerlijke, eerlijke en pure voeding. Ik voel me zelfverzekerder, heb weer plezier in winkelen en kan me vrij bewegen.

Ik ben lid van het Meo’s Health Concept. Dit is een netwerk van vakmensen die cliënten ondersteunen met orthomoleculaire voedingsadviezen en supplementen bij uiteenlopende gezondheidsproblemen.  Vier keer per jaar komen we bij elkaar voor bijscholingen. Daarnaast kan ik een beroep doen op Ineke Haisma van Meo Auxilio bij ingewikkelde problematiek of, waar nodig,  cliënten doorverwijzen naar een orthomoleculair therapeut of arts.

Wat wil jij bereiken?

Investeer 30 minuten van je tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw aandachtspunten in kaart brengen. Zo kan ik  je een passend traject aanbieden om je op een natuurlijke manier te ondersteunen. Past mijn begeleidingsmethode bij jou? Dan plannen we een vervolggesprek om dieper op het onderwerp in te gaan, zodat ik een persoonlijk plan voor je kan opstellen.