Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur

Voel je fitter en vitaler en zie er goed uit!

Mijn naam is Danielle Swart. Ik begeleid je naar een gezonde leefstijl. Het resultaat is dat jij je fitter en vitaler voelt, je vrij kunt bewegen en je ziet er mooier en gezonder uit.

Ik ben ervaringsdeskundige

Ik weet uit eigen ervaring wat gezonde voeding met je lichaam doet. Zelf worstelde ik 45 jaar met een verlaagd energieniveau, een problematische spijsvertering, een schommelend gewicht en een extreem gevoelige huid.

Na mijn opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur paste ik deze principes op mezelf toe. Ik was van mening dat ik al heel gezond at, maar er bleek toch verbetering mogelijk.

Binnen een paar weken voelde ik me fitter dan ooit. Ik kreeg  een mooiere huid en viel binnen vijf maanden meer dan twaalf kilo af!  Zonder dieet of calorieën tellen, maar met heerlijke, eerlijke en pure voeding. Ik voel me nu zelfverzekerder en heb weer plezier in winkelen. Ik straal weer. Dat resultaat kan jij ook bereiken! Niet door minder, maar door anders te eten.

Regelmatig volg ik verdiepingsopleidingen en bijscholingen om mijn kennis op peil te houden. 

Ik ben lid van het Meo’s Health Concept. Dit is een netwerk van vakmensen die cliënten ondersteunen met orthomoleculaire voedingsadviezen en supplementen bij uiteenlopende gezondheidsproblemen.  Vier keer per jaar komen we bij elkaar voor bijscholingen. 

OPLEIDINGEN

Mei 2018 – Orthomoleculair voedingsadviseur
Oktober 2018 – Behandelprotocol Overgewicht
Januari 2019 – Behandelprotocol Spijsvertering Maag Lever Darmen
Februari 2019 – Behandelprotocol Burn-out
April 2019 – Behandelprotocol Insulineresistentie omkeerbaar
Mei 2019 – Behandelprotocol Hormonen en vrouwenklachten

Alles gevolgd bij: Ortho Health Foundation

Wat wil jij bereiken?

Investeer dertig minuten van je tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw aandachtspunten in kaart brengen. Past mijn begeleidingsmethode en gezondheidsprotocol bij jou? Dan plannen we een vervolggesprek, zodat ik een persoonlijk plan voor je kan opstellen.