Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur
Voedingscoach
Rouwtherapeut
Hersencoach

De juiste balans!

Mijn naam is Danielle Swart. Ik begeleid en ondersteun je naar een gezonde leefstijl in mijn praktijk in Baarn. Het resultaat is dat jij je fitter en vitaler voelt, je vrij kunt bewegen en je er nog mooier en gezonder uit komt te zien.

Ik weet waar jij tegen aan loopt

Uit eigen ervaring weet ik wat gezonde voeding met je lichaam doet. In mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten, heb ik deze gevonden in de aanpassing van mijn voeding. Ik was van mening dat ik al heel gezond at, maar het bleek dat er toch de nodige verbetering nodig was.

Door de ondersteuning van een orthomoleculair behandelaar en de inzichten die ik heb opgedaan, werd ik enorm enthousiast en ben zelf de opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur gaan volgen. Ik heb nu een voedingspatroon dat mijn lichaam goed ondersteunt en echt bij mij past en dat gun ik jou ook.

Zonder dieet of calorieën tellen, maar met heerlijke, eerlijke en pure voeding weer lekker in mijn vel. Ik voel me nu zelfverzekerder en heb weer plezier in winkelen. Ik straal weer. Dat resultaat kan jij ook bereiken! Niet door minder, maar door anders te eten.

Het oppakken van een gezonde leefstijl omvat veel meer dan alleen het voedingspatroon aanpassen. Want wat ging hieraan vooraf? Hoe komt het dat gezonde(re) keuzes lastig vast te houden zijn?

Na mijn opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur / voedingscoach, ben ik mijn eigen praktijk gestart in Baarn. Ik blijf altijd mijn kennis vergroten, zeker als persoonlijke situaties je wereld op even z’n kop zetten. Hierdoor heb ik een aanvullende opleiding tot rouwtherapeut gevolgd, zodat ik je ook op dat vlak kan ondersteunen en je de juiste inzichten kan bieden om een andere weg in te slaan.

 

 

Regelmatig volg ik verdiepingsopleidingen en bijscholingen om mijn kennis op peil te houden.

Ik ben lid van het Meo’s Health Concept. Dit is een samenwerking met orthomoleculair therapeut en docent Ineke Haisma. Wij zijn vakmensen die onze cliënten ondersteunen met orthomoleculaire voedingsadviezen en waar nodig voedingssupplementen bij uiteenlopende gezondheidsproblemen. Vier keer per jaar komen we bij elkaar voor bijscholingen, aangevuld met zoomtrainingen.

OPLEIDINGEN

juni 2023 – Opleiding tot rouwtherapeut
juni 2022  – Hooikoorts
juni 2022 – Voedingsstoffen bij plantaardig eten
februari 2021 – Vitaal oud worden
november 2020 – Corona & risicofactoren
oktober 2020 – Voedingsstoffen bij corona
mei 2019 – Behandelprotocol Hormonen en vrouwenklachten
april 2019 – Behandelprotocol Insulineresistentie omkeerbaar
februari 2019 – Behandelprotocol Burn-out
januari 2019 – Behandelprotocol Spijsvertering Maag Lever Darmen
oktober 2018 – Behandelprotocol Overgewicht
mei 2018 – Orthomoleculair voedingsadviseur

Alles gevolgd bij: Ortho Health Foundation.
Behalve de opleiding tot rouwtherapeut, die is gevolgd bij De Roestenburgh.

 
Wat wil jij bereiken?

Investeer een kwartier van je tijd in een kosteloos, telefonisch of Zoom kennismakingsgesprek. Hebben wij de ‘klik’ en past mijn begeleidingsmethode bij jou? Dan plannen we een intakegesprek.